Главная » 2010 » Декабрь » 1 » Football
19:02
Football
Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı Yıldızı Elano Blumer'le 4 yıllık sözleşme imzaladı. 
28 yaşındaki Elano, orta sahada hücuma yönelik görev yapabilen, her iki ayağına da hakim, uzaktan etkili şutlar atabilen ve gerektiğinde orta sahanın farklı mevkilerinde oynayabilen bir isim.

Mevkisinde Kaka, Ronaldinho, Diego, Juninho gibi isimler olmasına karşın tam 35 kez Brezilya Milli Takım forması giyen Elano, 6 gol kaydetti.

Disiplinli futbolunu tekniğiyle birleştirebilen ender Brezilyalılar'dan birisi olan yıldız futbolcu, Manchester City'den önce Shakthar Donetsk ve Santos takımlarında forma giydi.

Brezilyalı yıldız, Cuma günü İstanbul'a gelecek. Elano'nun geliş saati ve imza töreniyle ilgili bilgiler Galatsaray.org, GSMobile ve GSTV'den açıklanacak.

Категория: İdman xeberleri | Просмотров: 41 | Добавил: GOYCE_QARTALI | Дата: 30.07.2009 | Комментарии (0)


1997-ci ildən ÇL-ə qatılan təmsilçilərimiz indiyədək bu mərhələnin iştirakçısı olmayıblar. Rəqibimiz ölkəsinin ən titullu komandalarından biri olan "Levski”dir 
Bakı” bu gün Azərbaycan futbolu tarixində növbəti "siftə” edəcək. Makedoniyalı mütəxəssis Qyoko Haciyevskinin çalışdırdığı komanda Çempionlar Liqasının (ÇL) üçüncü təsnifat mərhələsində ilk oyuna çıxacaq. 1997-ci ildən ÇL-ə qatılan təmsilçilərimiz indiyədək bu mərhələnin iştirakçısı olmayıblar. Rəqibimiz ölkəsinin ən titullu komandalarından biri olan "Levski”dir. Həmin "Levski” ki ÇL-in qrup mərhələsində iştirak edən yeganə Bolqarıstan təmsilçisidir. Üç il öncə "Barselona”, "Çelsi”, "Verder” kimi nəhənglərlə bir qrupda yer alan Sofiya təmsilçisi indi "Bakı”nın qonağı olacaq. Ölkə çempionluğunu 26 dəfə qazanan "Levski” bu göstəricidə yalnız əzəli rəqibi, həmşəhərliləri MOİK-dən (31 dəfə) geri qa... Ardını oxu »

Категория: İdman xeberleri | Просмотров: 72 | Добавил: Ferid | Дата: 29.07.2009 | Комментарии (0)

İspanya'da düzenlenen Barış Kupası B Grubu'nda, yaptığı flaş transferlerle büyük yankı uyan Real Madrid, LDU de Quito ile karşı karşıya geldi ve Real Madrid sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. 
Mücadelede İspanyol ekibe galibiyeti getiren golleri 48. dakikada penaltıdan Ronaldo, 53. dakikada Granero, 71. dakikada Metzelder ve 90. dakikada Negredo kaydederken LDU de Quito'nun gollerini 68. ve 86. dakikalarda Torres kaydetti.

Real Madrid'in Manchester United'tan transfer ettiği Ronaldo bu maçta attığı golle Real Madrid forması altındaki ilk golünü kaydederek siftah

Категория: İdman xeberleri | Просмотров: 65 | Добавил: GOYCE_QARTALI | Дата: 29.07.2009 | Комментарии (0)

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçıda Sivasspor deplasmanda, Belçika ekibi Anderlecht'e 5-0 mağlup oldu ve tur şansını mucizelere bıraktı. Brüksel'deki Constant Vandmen Stock Stadı'nda ilk yarısı da ev sahibi takımın 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada mor-beyazlıların golleri 17 ve 76. dakikalarda De Sutter, 22. dakikada Boussoufa, 33. dakikada Chatelle ile 90+1. dakikada Arjantinli Frutos'tan geldi.

Sivasspor'un çok etkisiz bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada, Anderlecht hızlı futbolu ve gol noktalarındaki becerisiyle farka koştu. Belçika ekibi attığı dört golün yanı sıra bir çok fırsattan da yararlanamadı. İlk kornerini 87. dakikada kullanan temsilcimizin ise rakip kaleyi bulan bir şutu bile yoktu.

Bu karşılaşmanın rövanşı, 4 Ağustos Salı günü Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

PETKOVİÇ'İN HEDİYESİ... 
Maça çok hızlı baş... Ardını oxu »

Категория: İdman xeberleri | Просмотров: 36 | Добавил: GOYCE_QARTALI | Дата: 29.07.2009 | Комментарии (0)

Lincoln, Ortega ve Kleberson'un taktiğini uyguladı, Galatasaray ile davası sonuçlanıncaya kadar futbol oynayabilmek amacıyla geçici lisans için başvurduğu FIFA'dan olumlu yanıt aldı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'ın sözleşmesini tek taraflı fesh ettiği ve FIFA'da dava açtığı Cassio Lincoln karşı atağa kalktı ve geçici lisans için başvurduğu FIFA'dan olumlu yanıt aldı.

Rogon menajerlik şirketi kanalıyla FIFA'ya başvuran ve yeşil ışık yakılan Brezilyalı yıldız, Brezilya'da birkaç kulüple temasa geçti. Sao Paulo kulübüyle pazarlık halinde olan ve Avrupa'da geçici lisansla oynamak için bu takımı paravan olarak kullanılacağı ileri sürülen Lincoln'ün, forma giyme şansını yakalayacağı için Galatasaray'ın Dön çağrılarını yanıtsız bıraktığı bildirildi.

Brezilyalı futbolcunun, Sao Paulo ile düşük bir ücret karşılığı anlaşmasının an mesel... Ardını oxu »

Категория: İdman xeberleri | Просмотров: 43 | Добавил: GOYCE_QARTALI | Дата: 28.07.2009 | Комментарии (0)

 
Keitanın menajeri, yıldız oyuncuya birçok teklifin geldiğini, ancak kendisinin, daha çok süre alacağı Türkiyeyi seçtiğini açıkladı.

Galatasaraylı Abdul Kader Keitanın menajeri Alfred Obrou, Fildişi Sahilli oyuncunun iyi bir tercihte bulunduğunu söyledi.

Fildişi Sahilinde yayın yapan abidjan.net adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan Obrou, Keitanın Galatasaraya gitmesinin birçok insanı şaşırtması hakkında ne düşündüğüne ilişkin bir soruyu Şaşırılacak bir şey yok. Galatasaray, Avrupadaki büyük kulüplerden biri. Kaderin önemli miktarda süre alması gerekiyordu. Birçok teklifin geldiği unutulmamalı, özellikle de İngiltereden diye cevapladı.

Galatasaraylı oyuncunun amcası da olan Obrou, Lyona 18 milyon euroya mal olan Keitanın ucuza gittiği yorumlarıyla ilgili, İnsanların hayal kırıklıklarını anlıyorum. Onun şu anki değeri bu kadar. Bu sür... Ardını oxu »

Просмотров: 3840 | Добавил: AMOLENT | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: